Uslovi koriščenja


Poštovani korisnici,


Molimo vas da pre početka korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate Uslove korišćenja.

Svaka poseta i naručivanje artikala na web sajtu stilo.rs znači da ste saglasni sa njima u potpunosti.

Prava Intelektualne Svojine


Kopiranje, distribuiranje i korišćenje sadržaja sa web sajta stilo.rs, delimično ili u celini, u bilo kakvom obliku, za druge svrhe (privatne i komercijalne) je izričito zabranjeno.

Zabranjeno je bilo kakvo drugo raspolaganje sajtom ili fotografijama koje se nalaze na sajtu, u celini ili delimično, bez prethodne pisane dozvole vlasnika autorskih prava.

STILO D.O.O. ima posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu stilo.rs, koja su preuzeta od strane trećih lica a koja su vlasnici autorskih prava.

Neovlašćeno korišćenje, kopiranje i bilo kakvo distribuiranje bilo kog dela web sajta i sadržaja koji se na njemu nalaze (fotografije, baze podataka, programerski kod) bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Privredni sud u Novom Sadu, kao i Međunarodni sudovi koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.


Zaštita privatnosti korisnika


Lični podaci koje prosledite web sajtu stilo.rs prilikom registracije, biće strogo čuvani i zaštićeni, dostupni samo zaposlenima u STILO D.O.O. kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Prilikom unosa vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, važeće i potpune informacije (i da dokle god koristite vaš nalog na web sajtu ažurirate te informacije).

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo naručenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbinenice.

Korisnik ima pravo pristupa, menjanja, kao i brisanja svojih ličnih podataka, što može učiniti na stranici Moj nalog ili direktnim pozivom +381 21 450 062. Takođe, korisnik je odgovoran za održavanje svog naloga i lozinke. Korišćenjem sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju putem vašeg naloga.

U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetnije usluge. Svi zaposleni u STILO doo. su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti korisnika.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe, niti ćemo ih prosleđivati trećim licima.

Pored navedenih, prikupljamo i analiziramo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica.


Upotreba sadržaja sajta


STILO D.O.O. nastoji da pruži korisnicima precizne podatke, međutim, STILO D.O.O. ne može da garantuje tačnost, preciznost ili sveobuhvatnost podataka koji postoje na sajtu.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera I može se desiti da materijal sadrži tehničke netačnosti ili tipografske greške, između ostalog i zbog toga što podatke dobija od drugih lica-proizvođača. STILO D.O.O. se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a neograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost sadržaja i informacija na web sajtu.


Opšti uslovi


Uz cenu artikla je izražena osnovna VP cena u dinarima na koju se dodaje PDV I uznosu od 20%.

Naručene proizvode na web sajtu stilo.rs šaljemo kurirskom službom D Express koja vrši isporuku na teritoriji Republike Srbije.

Sve porudžbine primljene radnim danima do 12h biće obrađene istog dana dok će porudžbine primljene posle 12h biti obrađene narednog dana.

Isporuka bi trebalo da bude u roku od 24h do 72h (neradni dani, vikend) od momenta kada potvrdite porudžbinu.
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda. Troškove dostave snosi Kupac po važećem cenovniku D Expressa.

U slučaju da je Kupac primio naručenu robu ali da iz nekog razloga želi da je zameni ili vrati, troškove transporta, odnosno brze pošte snosi Kupac.


Reklamacije


U slučaju da ste odabrali brzu poštu kao način isporuke, molimo vas da prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite svoj paket.

Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) odmah nas pozovite I zatražite od kurira da sačini zapisnik o oštećenju. Takođe, paket može delovati neoštećeno dok roba unutra može biti oštećena u toku transporta. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ako ste primili pošiljku i, nakon otvaranja, ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo vas da nas pozovete telefonom na broj +38121 450 062 ili pošaljete e-mail sa podacima na [email protected]. Rok za rešavanje reklamacije je 14 dana od trenutka prijave.


Saglasnost i promene uslova


Korišćenje web sajta stilo.rs podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim Uslovima korišćenja. STILO D.O.O. zadržava sva prava da menja i dopunjava Uslove korišćenja, koje postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici. STILO D.O.O. se obavezuje da će se pridržavati navedenog.